HPDI’s Powerpuff Girl – HPDI

HPDI’s Powerpuff Girl

Multi spun ca este “sugar, spice and everything nice”, insa Madalina este mai mult decat atat. Are o pasiune despre care s-a dus vestea in ultimii ani ca ar fi un sport sangeros.

Ce faci in timpul liber?

Practic muay thai. Sportul mai este numit si box thailandez, sport national thailandez, fiind un stil de lupta derivat din artele martiale thailandeze, care implica doar pumnii, picioarele, coatele si genunchii. Muay Thai inseamna poate cea mai complexa si completa arta a luptei om la om prin schimb de lovituri. In Thailanda el mai este denumit „arta celor 8 arme”.

De cat timp?

Primul meu contact cu sportul a avut loc acum 3 ani. Si de atunci mi-am dedicat foarte mult din putinul meu timp liber activitatii.Mada

De cati bani?

Pe masura ce lucrurile au devenit serioase, am inceput sa investesc si bani in siguranta mea. Un echipament este undeva la 400 lei, incluzand manusi, tibiere si fase.

De ce faci asta?

Self-confidence. Nu imi place violenta si nu lovesc in sac pentru ca imi plac bataia…. E un antrenament foarte bun cardio si de tonifiere, un exercitiu bun de destresare si evident ma ajuta sa am incredere in mine mai ales in perioade de conflict. Ma ajuta sa imi dezlantui forta si mi-a dovedit ca sunt mai puternica decat credeam.

Ti s-a intamplat ca oamenii sa se uite ciudat la tine cand vorbesti despre asta?

O fata care se bate? Claaar! Oamenii se uita ciudat si cand vorbesc si cand practic acest sport. Dar apoi inteleg ca nu este despre violenta si se gandesc sa se apuce si ei.

O intamplare care te-a marcat.

Eram la antrenament si un tip la vreo 2 metri imi tinea sacul, si cum era o atmosfera ca intre prieteni, a inceput sa glumeasca si sa spuna ca fetele nu ar trebui sa practice acest sport si ca exista locuri libere la Zumba. Nu pot sa spun ca asta m-a ambitionat mai tare, insa atunci cand am lovit cu piciorul, am dat atat de tare incat sacul a cazut peste el. La final toata lumea radea de el care era imprastiat si accidentat. S-a lasat cu nasul spart de un sac lovit de o femeie.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?