One team, One Kautex – HPDI

One team, One Kautex

Week-end-ul acesta am revenit la Fraţii Jderi alături de echipa Kautex. Participanții s-au întors în anul 370, au format 3 triburi și au luptat pentru tronul suprem. Probele nu au fost deloc uşoare. Însă participanţii au dat dovadă de spirit de echipă, o foarte bună coordonare, ascultare, strategie şi multă bună dispoziţie. În a doua parte a zilei au avut nevoie de multă îndemânare, o bună strategie şi abilităţi de comunicare pentru a construi karturi.

Cum s-au simţit participanţii? Iată câteva impresii pe care ni le-au împărtăşit: „A fost o experienţă foarte, foarte utilă, de o foarte bună calitate, o zi superbă, trainerii discreţi, competenţi şi cu observaţii de bun-simţ”, „A fost un eveniment foarte tare. A fost interesant să-mi văd toţi colegii într-o altă ipostază decât cea de la serviciu. Am învăţat că diversitatea este benefică în cadrul unei echipe şi că trebuie să ne folosim de ea”; „În acest team building am descoperit că suntem cu adevărat o familie. Sper ca această atmosferă să se menţină în continuare.”

Am avut parte de multe emoţii, de participanți implicați şi cel mai important, am realizat, încă o dată, că orice vis este realizabil atât timp cât oamenii formează o echipă. Mulţumim echipei Kautex pentru momentele frumoase petrecute împreună.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Studiu de caz LEONI România: Succesul Academiei care transformă perspectivele șefilor de echipă din producție