Team building “The Race” alaturi de Oriflame – HPDI

Team building “The Race” alaturi de Oriflame

Week-end-ul trecut l-am petrecut alături de echipa Oriflame pe Valea Prahovei, unde a avut loc competiţia “The Race”. Fiecare echipă a primit o temă pentru a recrea maşini celebre. Îmbrăcaţi şi accesorizati conform personajelor pe care le-au reprezentat, participanţii au construit bolizii conform inspiraţiei dar şi planurilor strategice. Creativitatea a fost cuvântul de ordine. În marea competiţie au participat: un car de lupte roman, Ave Caesar, un automobil al gansterilor americani din ani ’20 şi maşina celebrei familii Flinstone. Sarcina lor nu a fost uşoară, au fost nevoiţi să negocieze pentru materialele de care aveau nevoie, şi-au confecţionat costumele în concordanţă cu tema aleasă şi bineînţeles au ales o poveste pentru fiecare automobil construit.

Pezentarile au fost inedite, astfel maşinile au fost prezentate printr-o scenetă de teatru, prin cântec sau prin dans. După aceste momente artistice a urmat marea competiție. Aa, da, uitasem, maşinile trebuiau să fie perfect funcţionale, nu doar să arate bine.

Atmosfera a fost relaxată iar oamenii şi-au luat în serios rolul de constructori, atât de serios încât nu au profitat de nicio pauză pe care noi le-am acordat-o. Este al doilea an în care reîntâlnim echipa Oriflame şi ne bucură tare mult să constatăm că nu mai sunt un grup ci sunt o echipă. S-au ajutat, s-au respectat şi au avut încredere unii în ceilalţi iar acestea sunt sarea şi piperul unei echipe.

Noi, cei din echipa HPDI, salutăm echipa Oriflame şi abia aşteptam să ne revedem la anul.

Mai multe despre noul program de team building „The Race”, puteți găsi AICI.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?