Un week-end plin de fapte bune alaturi de Frigoglass – HPDI

Un week-end plin de fapte bune alaturi de Frigoglass

Niciun week-end fără o faptă bună. Astfel am putea rezuma team building-ul de week-end-ul trecut alături de Frigoglass. Patruzeci de persoane au fost vânători de tehnologieși au avut de adunat 100.000de puncte. Recompensa acestor puncte: piese pentru construcţia unor biciclete. Programul s-a încheiat cu proba Masterchef, în care participanţii şi-au exersat veleităţile culinare. Au avut un juriu foarte exigent format din patru copii, care au primit, de altfel şi cele 4 biciclete pe care le-au construit cele 4 echipe Frigoglass. Bucuria copiilor a fost de nedescris.

Cum li s-a părut participanţilor această experienţă? Iată părerile lor: „Plăcută şi distractivă: mi-a făcut plăcere să redescopăr jocul, la o vârstă la care uitasem să-l mai practic din diverse motive”, Loredana; „Cel mai bun team building de până acum, cea mai bună echipă de până acum. M-a surprins ideea cu bicicletele… Am ajuns unde trebuie, nu mă aşteptam. Vă felicit!”, Alex; A fost ca mersul la sală– e un lucru de care mă las cu greu convinsă, dar ale cărui beneficii le recunosc imediat.”, Tanase.

Le mulţumim participanţilor pentru implicarea lor în programul nostru de responsabilitate socială desfăşurat alături de SOS Satele Copiilor.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?