Cautam Junior Trainer – HPDI

Cautam Junior Trainer

Fiecare dintre noi si-a dorit la un moment dat in viata sa schimbe lumea din jurul sau.

Noi o facem prin educatie. In fiecare zi ne apropiem de oameni cu unica dorinta de a-i sprijini in gasirea magiei si exploatarea sa. Te invitam si pe tine sa faci asta alaturi de noi din postura de junior trainer. Suntem apreciati in fata clientilor cu care lucram pentru continutul autentic pe care il livram, pentru ca nu ne pozitionam pe o treapta superioara si pentru ca suntem experientiali.

Cautam traineri cu care sa lucram pe proiecte punctuale, care sa invete cum „Crestem Oameni” de la trainerii nostri seniori si cu care sa implementam proiecte de training catre clientii nostri. Din perspectiva noastra vrem sa creeam un parteneriat pe termen lung si foarte lung, suntem constienti ca avem nevoie de timp, rabdare si bune intentii, iar asta este tocmai ce oferim.

Colaborarea pe partea de training cu noi ar trebui sa nu afecteze cariera sau specializarea trainerului. Mai mult decat atat, ne dorim sa fie un parteneriat din care colaboratorii nostri sa aiba de castigat atunci cand avem proiecte si exista competenta.

Daca esti trainer autorizat, la inceput de drum, si vrei sa vii alaturi de o echipa care schimba lumea prin educatie, iata principalele abilitati pe care le cautam:

  • Dorinta de a-i invata pe ceilalti cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat tu de-a lungul timpului
  • Flexibilitate, aplecare spre comunicare deschisa
  • Autenticitate
  • Rabdare

Trimite-ne CV-ul tau la adresa lui Petru (petru@hpdi.ro) si vino sa lucram impreuna!

 

Din 2001 suntem preocupati de dezvoltarea resurselor umane, iar alaturi de noi se afla si Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, trainer NASA, Secret Service, US Air Force sau NATO. Ne place sa spunem ca noi “CRESTEM OAMENI”. Ne consideram niste gradinari care din propria lor experienta si informatii acumulate ii ajuta pe altii sa isi transforme talentul in performanta in parcursul de la grup la echipa. 

CRESTEM OAMENI prin programe de training, coaching, team building, consultanta si strategie. Prin contributia fiecaruia dintre noi, am reusit sa construim peste 30 de teme de training pe care le-am perfectionat de la an la an. Am pus in ele experientele noastre, cunostintele, inovatiile din diverse domenii. Si am inlocuit cliseele cu autenticitatea. In team building-urile noastre, mii de oameni descopera sau redescopera in ei insisi secretele unei echipe, in fiecare an. Alaturi de cine am CRESCUT OAMENI? Alaturi de peste 150 dintre cele mai importante companii din Romania. 

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Roboții - viitorii lideri