Editia 5 – Work from home kit: Learn-Adapt-Overcome – HPDI

Editia 5 – Work from home kit: Learn-Adapt-Overcome

Saptamana cu numarul 5 de lucrat de acasa vine cu editia 5 a kit-ului LEARN-ADAPT-OVERCOME si cu un nou HAPPY HOUR HPDI, tot joi de la ora 17:00. Alfa mai multe despre cum aducem teambuiling-ul in sufrageria ta aici si hai cu noi!

Te asteptam online intr-o noua serie de webinarii, cu teme noi si actuale.

Cele trei sesiuni propuse pentru aceasta saptamana:

14 aprilie: Capcane mentale in lucrul de acasa: Irina Zecheru +Valentina Grigorescu

15 aprilie: Curajul de a-ti fi frica de necunoscut: Petru Păcuraru + Veronel Guiman

16 aprilie: Creativitate si Agilitate: Andrei Văcaru + Irina Zecheru

 

Irina Zecheru livreaza programe de training soft skills de aproape 15 ani, cu accent pe aplicabilitate si intrumente reale de lucru.

Valentina Grigorescu este alaturi de echipa HPDI de 5 ani si, in calitate de learning ninja, este responsabila de tot ce inseamna continut de training si team building.

Petru Pacuraru a invatat limba leadership in urma cu 18 ani, de cand HPDI a luat fiinta. De atunci, isi imparte energia intre antreprenoriat si learning, si ne va vorbi despre decizii grele sub presiune pe 25 Martie de la ora 11.00

Veronel Guiman  si-a petrecut ultimii 5 ani in domeniul training-ului pe care el il considera provocator. Ii place sa observe oamenii, iar o parte din maturitatea sa vine chiar de aici, din abilitatea de a vedea ceea ce este dincolo de aparente.

Andrei Vacaru este Senior Trainer HPDI, noi ii spunem THE VOICE, si in ultimii 10 ani a vorbit despre curaj, asumare si responsabilitate in comunicare a cel putin 20 000 de participanti.

 

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?