Fii Ambasador HPDI – HPDI

Fii Ambasador HPDI

Imagineaza-ti ca pasesti pe o scena, iar in fata ta sunt 50 de fete necunoscute, dar care iti vor deveni prieteni pana la sfarsitul zilei. Imagineaza-ti emotia cu care vei pasi, cu care vei rosti fiecare cuvant, cu care vei face fiecare strangere de mana. Crezi ca asta se va opri dupa “spectacolul” 100? Te provocam sa vezi cum e dupa 200 de spectacole cand de fiecare data publicul este nou, cand personalitatile se schimba, cand vei iesi afara in ploaie pentru o vanatoare de resurse. Si mai adaugam ceva aici: imagineaza-ti un ropot de aplauze de 5 minute care te vor imbratisa si rasplati pentru fiecare efort, fiecare emotie, fiecare proba trecuta cu bine.

Ca fiecare cultura, HPDI se extinde si este in cautarea de noi ambasadori care sa poarte mesajul nostru mai departe si sa fie el insusi parte din comunitatea care educa generatii mai departe de bancile scolii. Comunitatea ambasadorilor HPDI este reprezentata de toti oamenii cu care colaboram pentru team building-uri. Sunt oameni dispusi sa investeasca timp pentru a da ceva mai departe, cu pasiuni, personalitati puternice, dar si flexibili, orientati catre solutii, cu energie pozitiva cat sa aprinda un stadion. Ambasadorii nostri sunt cei care duc mesajul “Crestem Oameni” mai departe in activitati de team building in toata tara, pregatiti sa reziste oboselii si stresului fizic si psihic, abordand mereu un spirit jovial si o atitudine profesionala.

Avem 3 intrebari pentru tine:

  • Iti place sa lucrezi cu oamenii mai mult decat sa faci analize si rapoarte?
  • Aperi cu mandrie autenticitatea ta?
  • Crezi cu tarie ca omul viitorului este cel care invata in fiecare zi?

Daca ai raspuns afirmativ la toate intrebarile de mai sus, trimite-i CV-ul tau Madalinei (madalina.barbu@hpdi.ro).

Noi iti promitem sa te incurajam asa cum stim noi mai bine, sa iti aducem noi provocari cu fiecare eveniment, sa te facem sa te simti mereu ca la primul “spectacol” si mai adaugam aici si cateva lucruri palpabile precum: o suma de bani aferenta fiecarui team building, participare la training-uri, materiale pe suport fizic si electronic pentru dezvoltarea ta personala.

 

Din 2001 suntem preocupati de dezvoltarea resurselor umane, iar alaturi de noi se afla si Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali, trainer NASA, Secret Service, US Air Force sau NATO. Ne place sa spunem ca noi “CRESTEM OAMENI”. Ne consideram niste gradinari care din propria lor experienta si informatii acumulate ii ajuta pe altii sa isi transforme talentul in performanta in parcursul de la grup la echipa. 

CRESTEM OAMENI prin programe de training, coaching, team building, consultanta si strategie. Prin contributia fiecaruia dintre noi, am reusit sa construim peste 30 de teme de training pe care le-am perfectionat de la an la an. Am pus in ele experientele noastre, cunostintele, inovatiile din diverse domenii. Si am inlocuit cliseele cu autenticitatea. In team building-urile noastre, mii de oameni descopera sau redescopera in ei insisi secretele unei echipe, in fiecare an. Alaturi de cine am CRESCUT OAMENI? Alaturi de peste 150 dintre cele mai importante companii din Romania. 

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construirea unei culturi de încredere și colaborare în echipă
Next Story
Construirea unei culturi de încredere și colaborare în echipă