Inapoi in viitor – HPDI

Inapoi in viitor

         Mereu am fost curios sa ma gandesc cum arata viitorul. Oare ce inseamna progres? Mai mult timp liber, mai putina munca, mai mult sens? Mai multa autonomie?

         Dar de fiecare data am vazut viitorul ca fiind unul tehnologic, in care noi devenim mai eficienti si mai conectati. In care ne concentram mai mult pe ceea ce este relevant, si evident , avem mai mare impact.

         Insa niciodata, dar niciodata, nu m-am gandit ca pentru a ajunge acolo avem nevoie de o constrangere externa. De o limitare atat de clara, incat sa invatam sa facem echipa fara sa ne vedem unul cu celalalt. Asta da provocare!

         Se spune ca daca vrei sa il faci pe Dumnezeu sa rada, spune-i ca ai planuri. Asa si noi, la inceput de an, cu o gramada de produse si concepte noi, nu am facut decat sa starnim hohote de ras. Dar invatarea nu se termina niciodata, iar in spatele fiecarei provocari exista un sens, o lectie, o evolutie. Pentru noi sensul nu este doar sa facem businessul sa mearga, ci este sa reusim sa ne facem utili prin tot ce stim si ce facem, indiferent de context.

         Ne pregatim sa imbratisam digitalul mai mult decat am facut-o in ultimii an, prin webinarii tintite emotiilor si provocarilor pe care le intampinam in aceasta perioada. Tot ce am creat noi in salile de curs, am transformat in pastile de invatare si urcam chiar acum parte din ele pe Udemy, gratuit.

         Mai mult decat atat , zilele ce urmeaza lansam o linie speciala telefonica, pe care o poti apela de fiecare data cand vrei sa afli cum sa faci ceva de acasa. Cum sa comunici, sau sa inveti, sa delegi sau sa conduci. 

         In cele din urma, mai presus de teama, de necunoscut, de multe semne de intrebare, ne dam seama ca sunt multe feluri in care putem sa Crestem Oameni. Pentru ca e nevoie acum, mai mult ca oricand, sa invatam.

         Petru Pacuraru – The visionary

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type=”minimal” lists=”undefined” button_color=”undefined”]
Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Roboții - viitorii lideri