Jim Bagnola si maratonul leadershipului – HPDI

Jim Bagnola si maratonul leadershipului

A fost o perioada extrem de plina pentru prietenul nostru, Jim Bagnola. Intre 18 noiembrie si 6 decembrie a avut parte de cea mai plina perioada a acestui an. Au fost multe evenimente in care a reusit sa transmita participantilor din cunostintele sale.

Aventura a inceput in 18 noiembrie, la Timisoara, cu evenimentul Leading Teams. Participanti din companii precum Yazaki, Kromberg&Schubert, KSS, Hella sau TRW au descoperit secretele necesare pentru a putea conduce in mod inteligent echipele cu care lucreaza zi de zi.

Doar trei zile mai tarziu, echipa de management a partenerilor nostri de la Frigoglass a participat la training-ul Leading is everybody’s business. O ocazie perfecta pentru fiecare participant de a se convinge ca a fi leader nu este un talent cu care te nasti ci unul pe care il poti dobandi atunci cand iti doresti cu adevarat.

Pe 26 si 27 noiembrie, misterele Customer Service-ului au fost elucidate pentru cei de la Celestica. Acesta a fost si ultimul eveniment pe care Jim l-a sustinut in Banat, in acest an.

Pe 2 si 3 trei decembrie, in colaborare cu Ministerul IMM-urilor si consiliile locale ale judetelor Gorj si Sibiu, Jim a fost personajul principal in doua evenimente dedicate atat managerilor din administratia locala cat si antreprenorilor din cele doua judete.  Cu totii au descoperit ca “a conduce”  ar trebui sa fie un verb cunoscut fiecaruia dintre ei.

Ziua de 4 decembrie l-a gasit pe Jim la Bucuresti, unde le-a aratat celor de la Hilti, frumusetea unei meserii mai presus decat oricare alta: profesia de …OM.

Imediat dupa aceea, a invins traficul infernal din Capitala si a participat la o seara organizata de HPDI si dedicata  partenerilor nostri.  “ Managementul echipelor deja formate” a fost tema evenimentului la care au participat peste 50 de HR manageri si manageri generali din Bucuresti.

La doar o zi distanta, a fost randul lui Jim sa primeasca aprecierile asociatiei Acorn Foundation. Reprezentantii sai i-au decernat , in cadrul unei gale, premiul pentru excelenta in educatie.

Pe 6 decembrie s-a incheiat aceasta aventura. Si nu oricum ci prin respectarea traditiei. In fiecare an, Jim Bagnola intelege sa doneze din timpul si cunostintele sale catre tineri care pot schimba nu doar mentalitati ci si modul in care se construieste mediul de afaceri din Romania. In consecinta, a fost o seara  de voluntariat dedicata celor de la Leaders Romania.

Echipa HPDI ii multumeste lui Jim pentru acest tur de forta si partenerilor nostri pentru inca un an in care si-au dorit sa le fim alaturi pe drumul de la talent la performanta.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Studiu de caz LEONI România: Succesul Academiei care transformă perspectivele șefilor de echipă din producție