Lansam editia 7 Learn – Adapt – Overcome! – HPDI

Lansam editia 7 Learn – Adapt – Overcome!

O noua saptamana, o noua serie de webinarii! Am adaptat constant temele abordate in webinarii pentru a fi relevante si de folos pentru tine. Pentru ca lumea din jur se schimba constant si incepem sa avem perspective de relaxare a situatiei, iti propunem acum 3 teme care sa te ajute in perioada de tranzitie in care urmeaza sa intram.

Ne vedem, asa cum te-am obisnuit, de miercuri pana vineri de la 11:00 la 12:15 pe ZOOM.

Inscrie-te aici: https://bit.ly/webinariiHPDI

Ce am pregatit pentru tine si echipa ta in aceasta saptamana:

  • Miercuri, 13 mai – Sinele invinge: automotivare si disciplina in incertitudine
    Traineri: Valentina Grigorescu & Cristian Francu 
  • Joi, 14 mai – Lectii invatate acasa si de luat la birou
    Traineri: Mădălina Barbu & Ștefan Vlad
  • Vineri, 15 mai – Cum sa ne tinem clientii aproape in perioada de criza
    Traineri: Cătălin Mihalcea & Mihai Drideanu & Vero Guiman

 

Valentina Grigorescu este alaturi de echipa HPDI de 5 ani si, in calitate de learning ninja, este responsabila de tot ce inseamna continut de training si team building.

Cristian Francu: Desi are o diploma de economist, ii place sa se prezinte si ca arhitect… de poduri intre oameni. Se considera un adevarat „problem solver” si considera ca uneori e mai usor sa intelegi si sa rezolvi problemele altora, decat pe ale tale

Madalina Barbu: Madalina este trainer, facilitator de teambuilding, MC la evenimente, dar si project manager pentru programele HPDI unde reuseste de fiecare data sa aduca energie si buna dispozitie

Stefan Vlad: De aproximativ 4 ani este trainer, acesta fiind job-ul care i se potriveste cel mai bine. Ii permite sa-si expuna ideile, experienta si viziunea in fata participantilor, reusind astfel sa creasca oameni. A inceput prin a face traininguri tehnice despre electrocasnice, ulterior traininguri de vanzari, tipologii de clienti si vanzatori etc.

Veronel Guiman  si-a petrecut ultimii 5 ani in domeniul training-ului pe care el il considera provocator. Ii place sa observe oamenii, iar o parte din maturitatea sa vine chiar de aici, din abilitatea de a vedea ceea ce este dincolo de aparente.

Iar despre Mihai si Catalin vei afla mai multe la webinar.

 

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Studiu de caz LEONI România: Succesul Academiei care transformă perspectivele șefilor de echipă din producție