Learn Adapt Overcome – modalitatea noastră de a depăși barierele digitale – HPDI

Learn Adapt Overcome – modalitatea noastră de a depăși barierele digitale

Eroii nu se nasc, se cresc! Iar noi creăm o tradiție din misiunea de a crește oameni, prin spații de dezvoltare multiple, depășind orice barieră.

Până la data de 12 martie 2020, fiecare membru al echipei HPDI avea un rol clar, știa ce are de făcut și se concentra pe implementarea programelor de training și teambuilding devenite deja clasice. Toți știam cum lucrăm cel mai bine cu ceilalți colegi de la birou, cum să construim și să livrăm experiențe de neuitat în echipă sau cum să oferim sesiuni de training relevante și interactive.

Plecam cu mașinile încărcate în toate colțurile țării și lună de lună echipa noastră creștea alături de sutele de participanți ai programelor HPDI. De multe ori ni se spunea că avem cel mai frumos job din lume și așa era, dar rutina și obișnuința ne luau puțin din adevărata magie, prin simplul fapt că făceam deja, de ani de zile, ceea ce știam mai bine.

După această zi, totul s-a schimbat; atât pentru noi cât și pentru cei dragi, dar și pentru voi toți. Acela a fost un moment de cotitură greu pentru mai toate echipele pe care le știm, dar mai ales pentru noi. Ne simțeam responsabili atât pentru viitorul nostru cât și pentru viitorul tuturor profesioniștilor din jur. În momente grele, de cumpănă, misiunea devine far și arde mai puternic ca niciodată. Sub toată presiunea creată și ținută pe umeri de o echipă mică dar cu vise mari, s-a născut dintr-o simplă idee, un program online gratuit pentru toți cei care simt că ar avea nevoie de dezvoltare personală sau interacțiune umană și noi mijloace de a naviga noua realitate.

Pornind de la dorința de a sparge barierele și a face o fereastră din ecranele digitale, am interacționat în 18 luni cu peste 5000 de oameni, în 80 de webinarii gratuite; am susținut mediul de business din România și eroii din jurul nostru: profesioniști, manageri, echipe. Ne-am susținut pe noi ieșind din zona de confort încă din prima zi. Am ținut piept fricii care apare ca prim sentiment în momentele de schimbare bruscă și i-am făcut față prin superputeriile proprii: învățare, curaj, sinceritate, asertivitate sau chiar vulnerabiliate. Toate astea, alături de fiecare participant din online, sau fiecare zi care venea cu noi proiecte, ne-au făcut nu doar mai puternici, dar mai încrezători în noi ca niciodată.

Nu ne oprim aici și continuăm tradiția și anul viitor, așa că ne vedem tot online într-un format nou, fresh și la fel de relevant. Mai multe detalii îți spunem în curând, dar să știi că pregătim ceva special!

Astăzi suntem recunoscători și vedem partea luminată din tot întunericul! O situație grea ne-a arătat că orice se poate dacă ne dorim cu adevărat și sperăm să putem fi un mic exemplu pentru tine, cel care citești și ai nevoie de puțină inspirație.

Dacă vrei să vezi o scurtă prezentarea a webinariilor Learn Adapt Overcome te invităm să o resfoiești aici: https://hpdi.ro/pdf/lao_2021.pdf

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?