Masterclass eveniment: Jim Bagnola învață managerii români cum să-și motiveze și să-și implice angajații – HPDI

Masterclass eveniment: Jim Bagnola învață managerii români cum să-și motiveze și să-și implice angajații

Rezumat: Trainerul american Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori motivaționali din lume, va susține în România o serie de traininguri cu tema ”Leadership prin implicare: cum să dezvolți o cultură organizațională incluzivă”. Masterclass-ul ”Leadership prin implicare: cum să dezvolți o cultură organizațională incluzivă” va avea loc la:

  • Hotel Platinia, Cluj Napoca, marți, 30 mai
  • Courtyard by Marriott Bucharest, București, marți, 13 iunie
  • Online, marți 13 iunie

Trainerul american Jim Bagnola, unul dintre cei mai cunoscuți vorbitori motivaționali din lume, va susține în România o serie de traininguri cu tema ”Leadership prin implicare: cum să dezvolți o cultură organizațională incluzivă”.

Masterclass-urile eveniment vor avea loc la Cluj-Napoca (30 mai) și București (13 iunie) și sunt organizate de HPDI, companie românească de consultanță în domeniul resurselor umane. În premieră, evenimentul de la București va putea fi urmărit de oriunde, prin live streaming.

Sesiunile de training susținute de expertul american vin să ajute managerii autohtoni să descopere cum să își facă angajații să se simtă implicați și apreciați, astfel încât să obțină loializarea acestora și creșterea veniturilor companiei.

”Conform cercetărilor, 73% dintre angajați se gândesc să plece de la actualul loc de muncă. Companiile care au culturi organizaționale puternice au venituri de 4 ori mai mari – asta înseamnă că pierdem bani dacă nu avem angajați implicați! Firmele americane pierd anual 500 de miliarde de dolari din cauză că angajații nu sunt implicați”, spune Jim Bagnola. 

Participanții la eveniment vor învăța:

  • Cum să implice și să inspire angajații.
  • Cum să creeze sentimentul de comunitate și de încredere la locul de muncă.
  • Cum să definească și să înțeleagă conceptul de „incluziune” la locul de muncă.
  • Cum să folosească diversitatea și incluziunea pentru a crea o cultură organizațională pozitivă și atractivă.
  • Cum să identifice și să elimine prejudecățile în dinamica echipei și în comunicare.

Engagement-ul angajaților cade în sarcina managerului, potrivit lui Jim Bagnola. Iar a avea aceste abilități, ca leader, va fi esențial în viitorul apropiat, când majoritatea angajaților vor face parte dintr-o generație considerată cea mai volatilă de până acum.

„În următorii ani, 80% din forța de muncă va fi reprezentată de mileniali. Se spune despre ei că sar dintr-un job în altul. Dar nu fac asta din vina lor, ci din vina managerilor. Aceștia nu înțeleg ce fel de experiențe vor, ce fel de implicare au nevoie. Tratezi oamenii în mod egal atunci când îi tratezi diferit”.

Jim Bagnola

Mai multe detalii despre eveniment (obiective, teme de discuție etc) puteți găsi pe www.hpdi.ro, iar biletele se pot achiziționa de pe hpdi.iabilet.ro.

Un eveniment cu sprijinul Romanian Business Club, ACCA Global și Cluster IT Cluj.

Partener de mobilitate BMW România.


Despre Jim BAGNOLA

Jim Bagnola, speaker internațional și executive coach, este expert în domeniul leadershipului și în „body-mind management”, cu accent pe influența modelelor de gândire asupra sanatatii, fericirii, succesului și leadershipului.

Are o experiență de 40 de ani ca public speaker și coach, iar printre clienții săi se numără NASA, Serviciul Secret american, NATO, Shell și sute de alte companii.

Despre HPDI

Human Performance Development International (HPDI) este o companie ce furnizează soluții de leadership și dezvoltare a resurselor umane prin programe de training, teambuilding, coaching și soluții de învățare digitală. HPDI este reprezentantul exclusiv al lui Jim Bagnola în România.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Roboții - viitorii lideri