Petru Pacuraru ne vorbeste in Manager Express despre investitiile in dezvoltarea profesionala a angajatilor in industria automotive – HPDI

Petru Pacuraru ne vorbeste in Manager Express despre investitiile in dezvoltarea profesionala a angajatilor in industria automotive

Petru Pacuraru Managing Partner HPDIDacă până acum doi ani, angajații marilor firme participau la training-uri open, în prezent, corporațiile se concentrează pe training-uri personalizate, care să vină în întâmpinarea problemelor specifice.

Acest trend este foarte vizibil mai ales în industria automotive, care a avut o creștere spectaculoasă în 2014 față de 2013 în ceea ce privește investițiile în dezvoltarea profesională a angajaților. Astfel, în 2014, HPDI, companie de consultanță în domeniul resurselor umane, a înregistrat o creștere de peste 150% pe această industrie. În acest sens, am discutat cu Petru Păcuraru, Managing Partner Human Performance Development International, pentru a afla cum rezolvă companiile din piața automotive probleme precum fluctuația angajaților sau lipsa de comunicare.

”Clienții noștri nu își doresc doar un simplu training sau un team building, vor o soluție complexă pentru problemele pe care le întâmpina angajații, fie că vorbim de fluctuații de personal, de probleme de comunicare în cadrul unui departament sau de dezvoltarea inteligenței emoționale. În urma trainingurilor, întotdeauna există cel puțin două-trei întâlniri de follow-up pentru a urmări progresul angajatilor”, declară Petru Păcuraru, Managing Partner Human Performance Development International.

Petru Păcuraru a adăugat că au dezvoltat programe de coaching, consultanță strategică, traininguri personalizate și team building-uri la care au participat peste 4600 de persoane, de la multinaționale precum Pirelli, Honeywell, Continental, Yazaki sau Hella.

Articolul integral îl puteți citi AICI.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
CUM ÎNVINGEM TENDINȚA SPRE NEGATIVITATE