Primele 4344 – HPDI

Primele 4344

Nu mai puțin de 4344 de ore au avut primele 6 luni ale anului și e bine câteodată să ne uităm la viața noastră și cu alte masuri decât zile sau poate ore. Cum ar fi să ne măsurăm primele 6 luni ale anului în zâmbete? Sau să le măsurăm în zile care merită amintite? Câte momente de care ești mândru/mândră ai avut în primele luni ale anului? 

Pentru noi, cei care #creștemoameni, măsura ne-o dă răspunsul la întrebarea „Cât de multe și cât de bine am făcut în fiecare zi, pentru misiunea noastră?”. Îmi imaginez că poate îți sună prea bombastic, prea politic, prea a articol laudativ de newsletter, și nu îți voi ascunde că și mie îmi sună la fel. 

Dar mai presus de vorbe, mai presus de nevoia reală ca un business să aibă cifre și indicatori care să ne dea o măsură a ceea ce facem, și cât facem, există un motiv teribil de bun pentru toată această construcție. Și da, toți avem rate, copii, animale, pești în acvariu, concedii care ne așteaptă și reduceri la haine, însă… Însă există ceva mai mult decât atât, și știi bine asta. Există momente în care ești mândru de tine pentru că ai făcut ceva cu totul și cu totul special, fară poate să știe nimeni decât tu. Și acelea îți rămân adânc înfipte în suflet și minte, ca niște trepte care te duc și mai aproape de tine.

4344 de ore am crescut oameni, iar direcția noastră a fost mai importantă ca oricând. Am dezvoltat concepte noi, mai aproape de oamenii care au nevoie de cunoaștere, am crescut echipa internă și externă cu suflete noi, iar acum suflarea HPDI depășește 50 de suflete. 

Și dacă ai avut răbdare să citești până acum tot ce am scris, daca ne-ai dat un like sau ai zâmbit la una din pozele noastre de pe social media, daca ne știi și ai fost în programele noastre, sau pur și simplu ești curios de ce se întâmplă, îți mulțumim și considerăm atenția ta o realizare.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Roboții - viitorii lideri