Școala de Moși Crăciuni recrutează! – HPDI

Școala de Moși Crăciuni recrutează!

Minunile se întâmplă celor care cred în ele! Așadar în fiecare an, ne încăpâțânăm să credem în Moș Crăciun…chiar dacă se întâmplă să fim chiar noi Moșul.
An de an am dus misiunea Creștem Oameni acolo unde trebuie să ajungă, la oameni. Am gătit pentru sute de copii, am renovat școli, grădinițe, am donat sânge, am râs, am plâns, dar mai mult decât atât, am simțit că inima noastră bate în sincron cu Sărbătoarea Crăciunului. Anul acesta, ne așteaptă copii din Nistorești, Vrancea, să facem ceva ce nu am am mai făcut până acum: să amenajăm nu doar o simplă bibliotecă, ci un adevărat spațiu de învățare, de visare și de dezvoltare

De ce la Nistorești?

Pașii ne – au adus, dintr-o întâmplare, către comunitatea retrasă din Nistorești. Aici sunt în jur de 120 de copiii care învață la grădiniță și la școala primară. Nu au o bibliotecă și nici un spațiu care să le oferte confortul necesar explorării în siguranță.  Există însă în Comună, clădirea fostei școli care stă goală în așteptarea de noi povești, parcă așteptându-ne exact pe noi.

Ce ne propunem?

Ne propunem să transformăm acest spațiu într-o nouă lume pentru copii și într-un sentiment, de neuitat, de grijă și încredere în ei. Pornim de la elementul central – o bibliotecă care să le dea aripi de cunoaștere. Continuăm apoi cu reamanejarea întregului spațiu, cumpărând toate dotăriile necesare pentru a lăsă în urma noastră un spațiu în care întreaga comunitate să vină cu drag.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați prin telefon sau email.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?