Super Skills – Comunitatea celor pasionați de învățare – HPDI

Super Skills – Comunitatea celor pasionați de învățare

Printre toate evenimentele negative trăite în ultimii doi ani s-au deschis și uși către nou, către mai bine și către fiecare dintre noi. Ne uităm la noi și la cei din jurul nostru și e imposibil să nu vedem progresul și reziliența. Valul de schimbare a venit brusc și a lovit cu forță, creând un mediu de adaptare inspirat din gândirea de tip „înveți să înoți dacă te arunci în apă”.  

Am văzut sute de participanți și zeci de organizații făcând imposibilul posibil și navigând cu încredere prin necunoscut. Am fost acolo din prima zi în care frica a pus totul pe stop și nesiguranța risca să ne țină pe loc. Asta ne-a dat însă cea mai frumoasă priveliște: creșterea. Webinar de webinar oamenii intrau puțin mai siguri pe ei, mai bine pregătiți, mai dispuși să îmbrățișeze schimbarea, să îi asculte pe ceilalți și să se arate așa cum sunt ei. 

În 2020 am abordat pe rând cele mai punctuale probleme ale perioadei, cu scopul nostru deja bine cunoscut, să creștem oameni. Cum? Prin încredere, motivare, susținere și siguranță, elemente nelipsite din training-urile HPDI. 

În 2021 am pus lupa pe factorul X pentru succesul organizațiilor din viitor: Agilitatea de învățare. Despre supereroii trecuți prin întregul program nu avem destul loc de povestit, dar sperăm că îi observați deja printre voi și că sunt genul de oameni care îți fac ziua mai ușoară, care îți dau încredere și soluții de trecut peste orice hop și alături de care abia aștepți să lucrezi. 

Așa că, ce motivație mai bună pentru niște pasionați de învățare, dacă nu efectele pozitive ale spațiilor pe care le-am construit împreună? Îi dăm tot înainte sub o formă nouă, într-o variantă îmbunătățită, dar la fel de sinceră și relevantă!

Super Skills este o serie de webinarii gratuite care oferă resurse și traineri profesioniști cu scopul de a crește oamenii prin echiparea lor cu #super skill-uri. 

Ne vedem din două în două săptămâni, miercurea, pentru o oră din care promitem să pleci și cu o stare de bine și cu cel puțin un lucru care să te ajute semnificativ. Vei avea alături traineri profesioniști și resurse gândite special pentru realitatea zilelor de azi, iar invitația noastră este să îți oferi un nou obicei sănătos și să ni te alături cu inima și mintea deschisă în fiecare sesiune!

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Tu ce tip de lider ești?