Un podcast despre oameni bogați în experiențe – Super Humans – HPDI

Un podcast despre oameni bogați în experiențe – Super Humans

Ce te-a făcut ceea ce ești azi? Cum a arătat călătoria ta de creștere? Care e superputerea ta? 

Podcastul Super Humans, cel mai nou proiect prin care creștem oameni, urmărește superputerea, nu eroul.

Săpăm prin întrebări până ajungem la ea și o privim din toate unghiurile până înțelegem rolul ei și mai ales procesul ei de formare. Ne simțim ca niște alchimiști în căutarea rețetei care transformă experiențele în lecții și apăsăm butonul de „înregistrare” ca tu să poți asculta povești pline de tâlc. 

Nu, nu e doar „încă un podcast” și nici măcar o inițiativă de promovare. E întâlnirea dintre energia și cunoștințele noastre și nevoia socială de a schimba paradigma succesului, cea care vorbește doar despre vârful muntelui, nu și despre întregul proces. 

De 20 de ani ne tot urmăm misiunea și uite că ne-a dus de fiecare dată pe căi neașteptate. Creștem oameni prin tot ceea ce facem și aducem cu bucurie într-o nouă formă parte din călătoria spre sine a unor oameni pe care sigur îi recunoști. 

Discuția este ghidată de Mihai Drideanu, trainer și curios de meserie, cu un ochi special pentru povești nespuse și cu o intuiție aparte de a descoase oameni și povești. E gazda acestui podcast din pasiune pentru oameni și pentru că e mare iubitor de drumeții spre necunoscut, știind încotro chiar și atunci când abia se mai vede înainte. 

Alături de el, din poziția de pacoste invitat constant, Petru Păcuraru, cu talentul caracteristic de povestit, provocat și ascultat. Sunt umăr lângă umăr (și umor lângă umor 🙂 ) în căutarea de oameni bogați în experiențe, de acum și pe YouTube.

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
Roboții - viitorii lideri