WhatsApp Newsletter – CrestemOameni – HPDI

WhatsApp Newsletter – CrestemOameni

Incepand cu data de 14 mai 2019 lansam optiunea de newsletter pe WhatsApp. Din dorinta de a fi mai relevanti si mai apropiati de cititorii articolelor noastre de pe blog, am decis sa lansam un continut mai simplu, mai usor de parcurs si mai interactiv folosind platforma de WhatsApp.

Cum sa te abonezi

  1. Salveaza numarul nostru de WhatsApp in telefon – 0746131931. Ne-am gandit si la cateva nume: „crestemoameni”, „team building”, „newsletter HPDI”
  2. Da-ne un mesaj pe WhatsApp cu textul „START” la numarul pe care tocmai l-ai salvat
  3. Iti vom trimite un mesaj de confirmare ca sa stii ce se va intampla mai departe

Cum sa te dezabonezi

Daca mesajele de la noi te vor sacai, deranja sau le vei considera irelevante, da-ne un semn pentru a ne modifica modalitatea de interactiune. Daca nici atunci nu vei vedea o schimbare la noi, poti sa ne trimiti pe WhatsApp un mesaj cu textul „STOP” si noi te vom sterge din lista noastra de newsletter.

Ce se va intampla dupa ce te vei abona

Daca pe Facebook ne vezi foarte vorbareti, pe WhatsApp vei descoperi o latura a noastra foarte linistita. Iti vom trimite doua mesaje pe saptamana. Lunea vei primi un mesaj cu articolul saptamanii, iar miercurea vei primi o intrebare din partea noastra care speram sa te provoace sa iti evaluezi perspectiva asupra lucrurilor din jurul tau. Adica, practic, sa te puna pe ganduri.

Ne-am dori foarte tare sa ne scrii cat de des vrei tu cu privire la subiecte care te-ar interesa, feedback daca am facut vreo greseala gramaticala sau daca ai citit ceva interesant din ceea ce am scris. Te invitam sa vezi aceasta modalitate de interactiune ca fiind una mai personala, dedicata unui dialog direct, mai mult decat un mesaj trimis in folderul de spam.

Asigurarea datelor

Te asiguram pe aceasta cale ca numarul tau de telefon va fi folosit in exclusivitate pentru a trimite newsletter-ul HPDI, nu va fi instrainat si nici vandut unor terte parti.

Alte exemple de newsletter pe WhatsApp

Am studiat si noi la randul nostru cum functioneaza acest fenomen si am descoperit doua canale care ne-au placut foarte mult: Nemira si Social Smarts. Daca esti abonat si la alte canale care-ti plac, spune-ne si noua.

Te asteptam la discutii pe WhatsApp!

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construirea unei culturi de încredere și colaborare în echipă
Next Story
Construirea unei culturi de încredere și colaborare în echipă