2021 – mulțumim pentru lecții – HPDI

2021 – mulțumim pentru lecții

Nu-i așa că cea mai frumoasă activitate cu care poți începe noul an este retrospecția? Nu doar pentru că ne place să facem rezumatul reușitelor, ci și pentru că suntem o echipă care învăță din greșeli și își dorește din tot sufletul să crească în continuare în 2022.

2021 a reprezentat, în esență, o bornă foarte importantă pentru echipa HPDI – 20 de ani plini de emoții, obstacole și experiențe memorabile în echipă care ne-au motivat să ducem misiunea noastră mai departe.

Deși statistica nu este materia noastră preferată, am descoperit că uneori ne mai face și să zâmbim.  

Am crescut peste 10,000 de oameni în 12 orașe din România. Navigarea prin contextul pandemic nu s-a arătat mai ușoară, însă am învățat să jonglăm cu online-ul și offline-ul mai bine ca niciodată. Pasionați fiind de călătorii, nu ne-am oprit aici și ne-am aventurat cu programele digitale către noi hotare, printre care se numără Polonia, Germania, Serbia, Grecia, Franța, Marea Britanie, Ungaria, Republica Moldova, Bulgaria, Cehia, Grecia și Slovenia. 

Am susținut peste 327 sesiuni de training și aproape tot atâtea sesiuni de coaching. Programele de teambuilding cele mai îndrăgite de eroii noștri urbani au fost Primar de Vama Veche, Eroi de Poveste și Lipdub. 

Am colaborat cu peste 70 de companii ambițioase din industrii precum Banking, IT, FMCG și Pharma. Pentru că nu credem în soluții standard care funcționează pentru toată lumea, ne-am alocat timp și pentru a analiza în detaliu trendurile din top 6 industrii cu care lucrăm. 

Însă toate reușitele se datorează pasiunii pentru educație a fiecăruia dintre noi. Spunem mereu cu zâmbetul pe buze „Și noi învățăm!” pentru că educația este un proces care nu se oprește niciodată. În 2021, am obținut acreditări PCM și am participat la cursuri specializate de Project Management și Excel. 

2021 a fost generos. Ni s-au alăturat 4 eroi: Adrian, Ștefan, Florentina și AnaMaria, care aduc un flux nesfârșit de idei și perspective noi. Pentru a rămâne conectați în era digitală, în teambuilding-ul echipei am ales să „supraviețuim” împreună cu auto rulotele. Lăsăm interpretarea pozelor de mai jos la libera imaginație!

Desigur că nu putem analiza performanța fără să aruncăm și un ochi analitic asupra celor 2 factori care ne-au susținut activitatea de a crește oameni în 2021.

Și pentru că nu există un mod mai frumos de a încheia anul, ne-am adunat cu mic, cu mare, împreună cu prietenii noștri de la Hilti, la cel mai lung și complex eveniment hybrid: 10 ore cu peste 100 de participanți, atât în Sibiu, cât și în mediul online.  


Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Story
7 idei pentru retenția liderilor într-o organizație