Editia 3 – Work from home kit: Learn-Adapt-Overcome – HPDI

Editia 3 – Work from home kit: Learn-Adapt-Overcome

Saptamana cu numarul 3 de lucrat de acasa vine si cu editia 3 a kit-ului LEARN-ADAPT-OVERCOME.

Ne continuam misiunea de a #CresteOameni cu o noua serie de webinarii, menite sa raspunda la intrebarile tale si sa iti ofere solutii. Aprofundam temele abordate in primele doua saptamani si venim cu noi instrumente si informatii relevante in munca de acasa. Webinarile dureaza o ora si sunt gratuite ????

Cele trei sesiuni propuse pentru aceasta saptamana exploreaza noi orizonturi in lucrul remote.

1 aprilie: Echipe Remote – Best Practices

2 aprilie: Gestionarea emotilor in conditii de stres

3 aprilie: Change your team – webinar de gestinare a schimbarilor prin comunicare

Fiecare webinar va avea si un invitat surpriza dar pana atunci iti lasam mai jos cateva cuvinte despre trainerii saptamanii:

Irina Zecheru livreaza programe de training soft skills de aproape 15 ani, cu accent pe aplicabilitate si intrumente reale de lucru. Ne da sfaturi utile si bune practici in lucrul cu echipele remote pe 1 Aprilie, de la 11.00.

Gina Bulai este trainer de 11 ani. A lucrat cu companii din industrii diverse: bancar, financiar, IT, BPO, telecom, farmaceutic si medical. Vorveste despre rezilienta emotionala pe intelesul tuturor joi, 2 aprilie, ora 11:00.

Andrei Vacaru este Senior Trainer HPDI, noi ii spunem THE VOICE, si in ultimii 10 ani a vorbit despre curaj, asumare si responsabilitate in comunicare a cel putin 20 000 de participanti. El ne va vorbi despre schimbarile prin care trece echipa ta in acest moment si cum sa actionam in acest context vineri, 3 Aprilie, ora 11:00.

Sunt multe subiecte pe care le putem atinge, insa te invitam sa intri pe linkul urmator, sa votezi subiectele de interes pentru tine, si sa te inscrii la oricare dintre cele trei webinarii gratuite, sau poate chiar la toate 3.

Inscrie-te aici

Leave a Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Construirea unei culturi de încredere și colaborare în echipă
Next Story
Construirea unei culturi de încredere și colaborare în echipă